Privacy Policy

Laatst bijgewerkt op 22 november 2021

 

De eigenaar van deze website, Onlinecasino24.nl, is verantwoordelijk voor de manier waarop met persoonlijke gegevens wordt omgegaan.

Bezoek onze website op https://www.onlinecasino24.nl voor meer informatie.

De Functionaris Gegevensbescherming van Onlinecasino24.nl is Jan. U kunt hem mailen door een e-mail te sturen naar [email protected]

Welke persoonlijke gegevens gebruiken wij van u?

Deze website, Onlinecasino24.nl, gebruikt de persoonlijke informatie die wij verkrijgen uit Google Analytics. Als gevolg van uw gebruik van onze diensten en/of uw vrijwillige verstrekking van deze informatie, verzamelen wij deze gegevens. Hieronder volgt een lijst van de categorieën van persoonsgegevens die wij verzamelen en gebruiken:

Informatie over uw online activiteit (zoals uw IP-adres, locatie,geslacht en de browser en het apparaat dat u gebruikt) 

Meer informatie over de privacy policy van Google.

Verwerken geen gevoelige informatie

Wij verzamelen niet bewust persoonsgegevens van minderjarigen onder de zestien jaar via onze website of diensten. Tenzij hun ouders of voogden daarvoor toestemming geven. Desondanks kunnen we niets uitsluiten. Als preventieve maatregel moedigen wij ouders aan actief deel te nemen aan de online activiteiten van hun kinderen. Als u vermoedt dat wij zonder toestemming persoonsgegevens van een minderjarige hebben verkregen, neem dan contact met ons op via [email protected]

Wat is het doel van de verwerking van persoonsgegevens?

Hieronder vindt u de redenen waarom Onlinecasino24.nl uw persoonsgegevens gebruikt:

– Onlinecasino24.nl houdt uw online activiteiten bij zodat wij beter inzicht krijgen in onze producten en diensten en deze kunnen verbeteren. 

Termijnen waarbinnen wij persoonsgegevens bewaren

Niet langer dan strikt nodig is om de redenen te voldoen waarvoor uw persoonsgegevens zijn verkregen, bewaart Onlinecasino24.nl uw persoonsgegevens. Voor de volgende soorten persoonsgegevens hanteren wij de volgende bewaartermijnen: 2 jaar

Hoe kan je cookies uitschakelen?

Uiteraard is het mogelijk om cookies uit te schakelen. Deze cookies dien je uit te schakelen in de browser die je gebruikt voor het surfen op het web. Lees hier meer informatie per browser: Google Chrome, Microsoft (internet explorer en Edge) , Firefox en Safari.

Wij maken gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën.

Functionele, analytische en tracking cookies worden allemaal gebruikt door Onlinecasino24.nl. Wanneer u een website voor het eerst bezoekt, wordt een klein tekstbestand, een cookie genaamd, opgeslagen in uw browser op uw computer, tablet of smartphone. Cookies worden door Onlinecasino24.nl om strikt technische redenen gebruikt. Deze cookies laten de website correct functioneren en onthouden zaken zoals uw voorkeuren. Ook zijn deze cookies noodzakelijk voor de juiste werking en optimalisatie van de website. Daarnaast plaatsen wij cookies om uw surfgedrag in de gaten te houden, zodat wij u relevantere informatie en advertenties kunnen leveren. Om te beginnen hebben wij u over deze cookies geïnformeerd en om uw toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan toen u onze site voor het eerst bezocht. U kunt zich afmelden voor het ontvangen van cookies door uw webbrowser zo in te stellen dat deze niet langer worden opgeslagen. Bovendien hebt u de mogelijkheid om alle eerder opgeslagen informatie in de instellingen van uw browser te wissen. 

Het proces om gegevens in te zien en te wijzigen of te wissen

Persoonsgegevens kunnen door u worden ingezien en gecorrigeerd of verwijderd. Uw wachtwoord wijzigen is net zo eenvoudig als naar de instellingen van uw account gaan en het daar wijzigen. Als u van gedachten verandert, kunt u uw toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens door ons bedrijf intrekken. U hebt ook het recht om ons te verzoeken uw persoonlijke gegevens te verwijderen. Dit houdt in dat u ons kunt vragen om u of een andere organisatie een kopie te verstrekken van de persoonlijke informatie die wij over u in een computerbestand hebben. Als u gebruik wilt maken van uw recht op bezwaar en/of gegevensoverdraagbaarheid, moet u vragen of opmerkingen over de gegevensverwerking in een specifiek verzoek sturen naar [email protected] U kunt ook een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, aldus Onlinecasino24.nl. Ga naar 

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/contactgegevens-algemeen

 

Hoe houden we persoonlijke informatie veilig?

Bij Onlinecasino24.nl nemen we de beveiliging van uw persoonlijke gegevens zeer serieus, en we hebben geschikte beveiligingen ingebouwd om deze te beschermen tegen misbruik, verlies, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging. Neem contact op met onze klantenservice of stuur een e-mail naar [email protected] als u zich zorgen maakt over de beveiliging van uw persoonlijke gegevens of denkt dat er sprake is van misbruik.